Kontaktirajte nas

Javite nam se s vašim projektom

UNICITAS d.o.o.

OIB: 82807244545

Sjedište: Ulica Ciglana 17B, 48000 Koprivnica
Ured: Taraščice 19, 48000 Koprivnica

Email

info@unicitas.hr

Telefoni

0981723174
048625385

Službeni podaci i dokumenti

Podaci tvrtke

Puni naziv tvrtke: UNICITAS društvo s ograničenom odgovornošću za informatiku i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: UNICITAS d.o.o.
Sjedište tvrtke: Ulica Ciglana 17B, 48000 Koprivnica
OIB: 82807244545
Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Bjelovaru 11.05.2016., po rješenju pod poslovnim brojem Tt-16/2421-2, MBS: 070141008
Temeljni kapital 2.650,00 euro, uplaćen u cijelosti

Osnivači/članovi društva: Siniša Bujan
Osobe ovlaštene za zastupanje: Siniša Bujan, direktor, zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Poslovni račun tvrtke IBAN: HR7823600001102888675 otvoren kod Zagrebačke banke d.d., Zagreb

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 19/22.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi na adresi Ulica Ciglan 17B, Koprivnica (sjedište tvrtke) ili na adresi Taraščice 19, Koprivnica (ured tvrtke), pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.

Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte:

na adresu: UNICITAS d.o.o., Ulica Ciglana 17B, 48000 Koprivnica ili na e-mail adresu: info@unicitas.hr

Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti:

Europska komisija – Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/

Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

UNICITAS d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke UNICITAS d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pravila privatnosti

Obavijest o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba ili usluga koja je zakupljena predana u posjed ili je sklopljen Ugovor.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Robu vratite ili je predajte nama, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Preuzimanje obrasca za jednostrani raskid ugovora (.PDF)
Preuzimanje obrasca za jednostrani raskid ugovora (.DOCX)